Wil je meer weten over hergebruikte en/of plantaardige materialen? Hoe zet je die circulaire en biobased grondstoffen in als docent, eigenaar van een bedrijf of ontwerper? Duik met je team de werkplaats van Omlab in voor een workshop. Na een dagdeel kijk je anders en weet je hoe je ‘afval’ in je lessen of je eigen organisatie kunt inzetten.
Maken = snappen.
Werk met eigen restmateriaal, zoals hier tijdens een workshop met Accoya Arnhem.
Wat / hoe kies je? Begin bijvoorbeeld met de grondstoffen in en om je eigen (onderwijs)organisatie of bedrijf. Of laat Omlab je meenemen in de mogelijkheden.
In kleine teams ga je aan de slag. Je maakt zelf (bouw)materiaal. Je kijkt bij elke keuze wat de volgende milieuvriendelijke stap kan zijn of met wie je samen kunt werken. In een dagdeel doorloop je alle fases van het maken van een nieuw circulair biobased (bouw)product. Je denkt het uit voor je curriculum of eigen bedrijf.
Workshop in ‘t kort
Een dagdeel circulair en biobased, anders kijken naar grondstoffen in en om je lessen, product of bedrijf.
- Dagdeel: 3,5 uur + inloop
- Circulaire en biobased bouwmaterialen in handen
- Je gaat zelf aan de slag met tafel- of lintzaag, microscoop en/of 3d-tekenen
- Als docent heb je voldoende input voor ’t curriculum. Voor een eigenaar van een (bouw)bedrijf kan deze Omlab-workshop een praktisch vervolg zijn op een Circo-workshop.
- Natuurlijk met koffie, thee en een lokale lekkernij
- Tarief: € 1250,– (excl. BTW) per workshop tot 5 deelnemers.
Incl. 3D-pastaprinter: € 1750,– (excl. BTW) tot 5 deelnemers
Workshop op maat, bijvoorbeeld mét 3D-printen of (bodem)biodiversiteit? Of kom je met een groter team? Neem contact op met Margreet, 06-41480244 / margreet@omlab.nl.
Lees ook
De bouw moet om. Maar hoe zet jij als (ruimtelijk) ontwerper biobased bouwen en ontwerpen in?