Combineer vergaderen in Arnhem met biobased maken

Het beste recept voor een verfrissende vergadering-met-resultaat. Waar of niet? Maak je hoofd vrij tijdens een inspirerende Omlab-workshop voordat je gaat vergaderen. Of sluit het overleg of de heisessie af met ontwerpen, maken en samenwerken in de professionele werkplaats waar je werkt met 100% respect voor de natuur.

‘De combinatie met een state of the art Makerslab die vertrekt vanuit biobased principes maakt het tot een wereldwijde unieke locatie.’ Onze eerste gasten zijn enthousiast over de combi vergaderruimte & workshops. Onderaan deze pagina staat de bijzondere aanbeveling.

Workshops

Maken bij Omlab doe je altijd met natuurlijke materialen. Maak zelf eens bioplastic van aardappels. Werk in een duo ‘Maak ‘t met je hoofd’. Of combineer ‘t maken met de 3D-printer, vandiktebank of zaagtafel. Pak de microscoop erbij of de schuimsnijders. Er is veel mogelijk. Zo kun je ook zelf een duurzame workshop van a tot z ontwikkelen bij Omlab. 

No pressure: maken kan ook ‘klooien’ zijn, tinkering, knutselen. Zoals je doodles tekent tijdens een overleg, terwijl je je gedachten ordent. Of wil je juist serieus aan de slag, dat kan ook!

Programma op maat

Er zijn bij Omlab legio mogelijkheden voor de combinatie vergaderen & een workshop volgen. Zo kan de ene groep vergaderen in ‘t Lokaal, terwijl de andere groep werkt aan een project in de werkplaats. Bedenk het maar, we bespreken het.

We stellen graag een programma op maat samen. Neem contact op met Margreet, Omlab, 06-41480244.

Wereldwijde unieke locatie

De ambitieuze ploeg maakonderwijsmensen van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) huurde in de herfst van 2019 als eerste het Lokaal. De ruimte was op dat moment nog niet helemaal klaar, maar de aanbeveling is om stil van te worden.

‘Het Lokaal van Omlab is een fantastische vergaderruimte met alle rust voor reflectie en co-creatie. De unieke locatie temidden van en zicht op de natuur van de Veluwe zorgt voor een sfeer van rust en ruimte in het denken. De biologische catering maakt het tot een toekomstgericht geheel. De combinatie met een state of the art Makerslab die vertrekt vanuit biobased principes maakt het tot een wereldwijde unieke locatie.

Ons Maakonderwijs-initiatief Fabricavii heeft er vorm kunnen geven aan een State of the art jaarplan! En in de ‘Fab’ werkplaats verzorgde Omlab daarna een inspirerende workshop waarbij verschillende disciplines samenkwamen.

Maarten Hennekes, hogeschooldocent & programmamanager, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)